ALFA Alarm

Leverandør af alarm & tv-overvågnings systemer

VIDEOOVERVÅGNING


LOXIHUB M1 er et fantastisk lille indendørs kamera. Kameraet sættes op til Din mobiltelefon, og benytter husets router. Giver fantastiske billeder på skærmen og prisen er under 200 kr. stykket.

Du kan overvåge Dit hjem fra mobiltelefonen, der er mulighed for at sætte bevægelsessensor til eller lydsensor til, så Du også kan bruge den til at lave overvågning fra børneværelset. Kameraet er udstyre med en fantastisk lyd og det giver mulighed for samtale via mobilen og kameraet.

KAMERA

Kamera til Hiseeu anlæg plug and play, fantastiske billeder i dagslys samt udstyret med et fantastisk nightvision system som giver en fantastisk opløsning.

 

Pris pr. kamera 798,00 kr.


Komplet kameraanlæg

Komplet HICEEU kamerasystem. Systemet består af en HDD optager med internetadgang samt 4 stk. HISEEU Kameraer med NIGHTVISION. HDD er på 1 TB hvilket giver 1 uges uafbrudt optagelse i meget høj kvalitet.

Komplet anlæg koster 3895,00 kr. opsatMonitor

Fineste kvalitetsmonitor, hvis man ønsker en ekstra monitor med DVI indgang så kan denne monitor anbefales, Fantastisk opløsning giver stjerneklare billeder.

Pris 980,00 kr.


HDD OPTAGER

Fantastisk HDD Optager med 1 TB harddisk indbygget.  Optageret er udstyret med POE således at kameraerne bliver forsynet igennem kamerakablet. HDD Optageren bliver kun solgt som 8 port udgave. HDD'en er  forsynet med internetadgang således at man via en APP kan overvåge kamerarne hele tiden via sin mobiltelefon. Der er ligeledes en alarm og ansigtgenkendelsesfunktion indbygget.

Pris er 1212,00kr.VITAI VDG 360 DIGITALE HÅNDRADIOER


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk