ALFA Alarm

Leverandør af alarm & tv-overvågnings systemer

RADIOSYSTEMER


DIGITAL TRUNKET RADIO

Digital trunket radio med dækning over alt. Er Du træt af at Dine samtaler slutter i støj og  huller i udsendelsen, så er denne form for trunket radio den eneste rigtige løsning. Med denne løsning benyttet Du det offentlige telefonnet til dine kommunikationer, og er derved aldrig uden for rækkevidde.

På blledet er vist en radio med 4 forprogrammerede kanaler samt en løs skuldermonofon.


Kontakt support


Fortæl os hvad du har brug for hjælp til.

RADIOSYSTEMER

TRUNKET RADIO, ALTID GOD FORBINDELSE

Trunket radio, er en nu og langt bedre måde at kommunikere på, end den gamle metode med at sende fra radio til radio. Vi tilbyder adgang til vores radiosystem. Vi benytter TRUNKET RADIO. Det betyder at vi altid har dækning, uanset hvor vi befinder os i Danmark.

Radioerne minder om almindelige kalderadioer, både i udseende og form, vægten er ligeledes noget nær det samme. Radioerne benytter istedet for egen repeater, det offentlige telefonnet, på lige fod med en almindelig telefon, blot som Walkie Talkie. Overvågningen kan også ske fra en skærm, som kan sidestilles med en betjeningsplads eller en håndradio, bare med mange flere funktioner. Systemet indeholder også mobilstationer, som er på lige fod med andre bilradioer. Fordelen er blot her, at der ikke skal bores hul i bilens tag eller andet, da antennen sidder indenfor i kabinen.

Radioerne afgiver GPS Signal løbende, så han fra skærmen, kan se hvor radioen befinder sig. Skærmpladsen kan udvides med en højttaler og mikrofon, så man kan benytte computeren som station. En sådan plads kalder vi her hos os for en DISPATCH.

Har man behov for flere talegrupper(kanaler) kan dette uden yderligere tilkobles, og det er gratis. Programmeringen sker fra vores egen Dispatch, som kan se alle radioer der er på nettet. På Tiden har vi 98 radioer i omløb, som benyttes af private redningstjenester og vagtselskaber.

Radiodækningen på denne form for radio er hele EUROPA alt efter hvilken teleudbyder man vælger.

Leveringstiden på nye systemer er imellem 1 - 6 uger.

Priserne er, for hver betjeningsplads eller radio, ca 1.700.00 kr. og driften beløber sig til ca.400 kr. årlig i drift.

Pladsen på afviklingsserveren koster 175,00 kr./årligt på enhed/radio.

Til radioerne kan der som løsdele tilkøbes ekstra batterier - tasker til bælte - løse monofoner - FBI headset,eller en multilader til 6 radioer.

Kontakt os for at lave en aftale, så finder vi den rigtige løsning.


FBI ØRESNEGL MED TASTE OG UDVENDIG MIKROFON

FBI-øresneglen benyttes til vores radioer, hvis man går i områder hvor det kan være vanskeligt at høre efter radioen, og hvor radioen også skalvære lidt usynlig. Sættet består af en øresnegl med plastrørsledning  samt en reversmikrofon og en radiotaste, 

Sættet koster 119,00 kr. pr. sæt.


EKSEMPEL PÅ RADIO MED MONOFON


UDVENDIG MONOFON TIL SKULDEREN SOM EKSTRAUDSTYR

Monofon det betyder i daglig tale mikrofon med højttaler  der vi kabel kan monteres på tøjet, og hvorfra radioen kan benyttes.

En udvendig monofon koster 129 kr. og er lagervare


RADIOTASKE SOM EKSTRAUDSTYR

Vi har, ud fra  fysiske test, konstateret at den bedste måde at bære sin radio på, er ved at have den i en taske som sidder fastgjort i livremmen på bukserne, det gør at radioen er let  at tage ud af holderen og sidder godt beskyttet i forhold til løb - løft og meget mere. Hvis man benytter monofon, (skuldermikrofon), er det  en ekstra fordel, da man kan lave en let installation inden i tøjet, til radioen.

Tasken koster 98,00 kr. og er snart på lager igen.


DISPATCH ARBEJDSPLADS

Dispatch arbejdsplads til radiosystemet. Herfra kan alle radioer i gruppen overvåges og samtidig er ladsen en komplet radiostation til radioerne. 

På billedet herover er det en bærbar computer med indbygget mikrofon og højttaler som udgør arbejdspladsen, og det er en fleksibel løsning.


DISPATCH ARBEJDSPLADSENS SKÆRMBILLEDERVITAI VDG 360 DIGITALE HÅNDRADIOER


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk